Je spustená rezervácia poradia na: .

782021-sa-v-drgonovej-doline-uskutocnilo-2kolo-ikhl

7.8.2021 sa v Drgoňovej doline uskutočnilo 2.kolo IKHL

Lucia Liptáková | 13.08.2021 | 972x

Dňa 7.8.2021 sa v Drgoňovej doline uskutočnilo 2.kolo IKHL a zároveň 17. ročník súťaže O pohár primátora mesta Stará Turá.

Súťaže sa zúčastnilo spolu 19 tímov, z toho 13 v mužskej a 6 v ženskej kategórii. Všetci boli v očakávaní, čo tímy predvedú na začiatku sezóny po viac nez ročnej ligovej pauze. Súťažiaci nesklamali a napriek tradičnému vetru sa predviedli vo výbornej kondícii pričom padlo niekoľko skvelých výkonov.

V mužskej kategórii to najlepšie napálili chalani z Pavlíc, od ktorých sme sa dočkali dvoch krásnych útokov. Čas 14:66 z prvého kola si v druhom pokuse vylepšili na skvelých 14:25, pričom jeden z prúdarov len o tri stotinky zaostal za najlepším prúdom. Ten dosiahol Adrián Ďuriš z Ďurďového, ktorý zostrekol terč za krásnych 13:45. Ďurďové sa s časom 14:47 umiestnilo na druhom mieste. Tretiu priečku obsadili chlapi z Vrzavky s časom 14:59.

V ženskej katégórii s prehľadom a už štvrtý raz po sebe vyhrali ligové kolo v Drgoňovej doline žienky z Podbranču Hornej doliny. Po zostrelení terčov v čase 17:68 potvrdili svoju formu a okrem pohára za prvé miesto si ich prúdarka Beáta Jankovýchová odniesla aj pohár za najrýchlejší prúd. Ten si zaslúžila za zostrek s časom 16:83. Na druhom mieste sa umiestnili ligoví nováčikovia a to dievčatá z Jablonky, ktoré svoju kariéru v lige započali dosiahnutým časom s hodnotou 19:38. Boj o tretie miesto bol tesný, no ženy z Babulicovho vrchu ho vyhrali s časom 19:84, ktorý bol iba o 2 stotinky sekundy lepší ako dosiahli baby z Prašníka.

V mene DHZ Drgoňova dolina chcem poďakovať všetkým súťažiacim aj rozhodcom za hladký priebeh súťaže. Tiež chcem poďakovať všetkým fanúšikom hasičského športu a ľuďom, ktorí sa akokoľvek podielali na príprave súťaže a zaslúžili sa o príjemnú atmosféru ktorá jej vládla. Veríme, že o rok sa znova v dobrej nálade stretneme na ďalšom ročníku IKHL.

DHZ Drgoňova dolina